neděle 3. března 2024

Šibřinky - dětský karneval

Dne 17. 3. 2024 se Sportovní hala v Nové Bělé opět potýkala s nájezdy indiánů a kovbojů, s  kouzly čarodějů a černokněžníků a s krásou princezen, víl a královen. Zkrátka,  vyjmenovat všechny masky a převleky, které přišly na 3. ročník dětského šibřinkového karnevalu je skoro nemožné, protože letošní účast byla opět veliká. Dokonce se i někteří rodiče rozhodli vyměnit civil za nějakou tu masku. :)

Taneční a klaunská show byla opět v režii oblíbeného klauna Pepína Prcka, který bavil děti i dospělé. Celý program  zakončil balonkovým modelováním. Během toho se losovala bohatá tombola. Letos byla hlavní cenou  poukázka  na zapůjčení skákacího hradu od firmy udělejsiparty.cz z Nové Bělé, nebo čokoládový dort, který věnovala paní Michaela Hepová. V průběhu karnevalu se mohli všichni přítomní občerstvit v bufetu. V nabídce byl bohatý sortiment od nápojů, zákusků koláčů přes chlebíčky až po něco ostřejšího, doplněný milými úsměvy naší obsluhy.

Letos jsme měli také novinku v podobě fotokoutku, kde se děti mohly vyfotografovat s nějakou tou sokolskou rekvizitou nebo sokolskou hláškou v bublině. Fotografie bylo možno sdílet na sociálních sítích.

Na závěr bychom chtěli poděkovat sponzorům za finanční podporu. V prvé řadě Městskému obvodu Nová Bělá, dále městu Ostrava, Moravskoslezskému kraji a Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy. Poděkování patří drobným sponzorů, kteří si nepřáli být jmenováni, za finanční i jiné dary do tomboly a hlavně všem nadšeným organizátorům, kteří svůj volný čas nezištně věnují  přípravě  akcí v Nové Bělé a bez nich by jejich konání nebylo možné.

Příští rok na viděnou ve stejně hojném počtu. 

Novobělští Sokoli