čtvrtek 9. května 2024

Sokolská kapka krve 2024

 Přátelé, kamarádi, bratři a sestry, 

dne 14. května 2024 (úterý) proběhne opět akce Sokolská kapka krve Ostrava, kterou pořádá na Tělocvičná jednota Sokol Nová Bělá. Darování krve proběhne v Krevním centru Fakultní nemocnice Ostrava. Čas příchodu je stanoven mezi 08:00 až 10:00. Budeme rádi, když budete moct přijít v co největším počtu na 8 hodin. Řekněte klidně svým přátelům, kamarádům, rodině. Sokolská kapka tu není jen pro sokoly. Důležité je, abychom šli společně darovat krev a tím pomohli zachránit lidské životy. 
Přihlašování na akci bude probíhat do neděle 12. května 2024. Pro přihlášení stačí zaslat základní údaje na náš email: sokolovakapka@seznam.cz, ty budou následně předány Krevnímu centru. 
Základní údaje jsou: 

1) jméno

2) příjmení 

3) datum narození

4) jsem dárce (nejsem dárce)

5) nejsem členem Sokola / jsem členem T.J. Sokol ...  

6) Telefonní kontakt

7) Čas, na který příjdete 


 

Prvodárci navíc od nás získají malou pozornost, odznak Sokolské kapky krve. Další informace (kdo nemůže např. darovat posílám v příloze). Pokud se obáváte, že nebude moct odejít z práce, nebojte se. Váš zaměstnavatel je povinen Vám volno poskytnout. Středoškolákům i vysokoškolákům Krevní centrum absenci ve škole omlouvá.


Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, nebojte se na mě obrátit. Stačí napsat na email: sokolovakapka@seznam.cz nebo zavolat: 732 220 993. 


Těšíme se na každého dárce, s pozdravem a přáním pěkného dne Ondřej Rybníček